Bemutatkozás

A Büttner Kft. több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a szerszámgyártás területén. Erősségünk a nagybonyolultságú továbbmunkált szerszámlapok gyártása, amelyek műanyag fröccsöntő-, alumínium nyomásos öntő-, valamint lemezalakító szerszámokba kerülnek beépítésre, valamint a precíziós és nagyméretű alkatrészek gyártása.

A szerszámacél és alumínium lapok CNC megmunkálásával kapcsolatos gyártói tevékenységünket – elsősorban CNC marási, -fúrási, -köszörülési és -esztergálási folyamatok – vevői rajzok és modellek alapján végezzük.

Belföldi és külföldi partnereink igényeit a legjobb minőségű, műbizonylattal ellátott, német és svéd ötvözött és ötvözetlen szerszámacélokkal elégítjük ki.

Tagságaink

Miért a büttner?

Szerszámlapok CNC megmunkálásában az európai TOP 10-ben vagyunk.

250 fő számára biztosítunk stabil, egyben családbarát munkahelyet, térségünk egyik legfőbb munkáltatója vagyunk. A szerszámlapok megmunkálásának technológiai tervezését magasan képzett, motivált mérnökgárda végzi, több évtizedes műszaki tapasztalattal. Dolgozóinkat folyamatosan képezzük belső és külső képzési formákban.

A szakember utánpótlásról közép- és felsőfokon saját tanműhelyben egy duális gépgyártástechnológiai technikus- és mérnökképzésen keresztül gondoskodunk.

Fokozott figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és hulladékgazdálkodásra. Elkötelezettek vagyunk a közösségi életben való előremutató szerepvállalás mellett. Hisszük, hogy üzleti tevékenységünk javára válik a régiónak, amelyben tevékenykedünk.

Az üzleti célok teljesítésén felül a szociális célokat is előtérbe helyezzük - folyamatos munkahelyteremtés, az egészséges életmód támogatása, a városi oktatási paletta színesítése, életpálya modell kialakítása a régió fiataljainak, dolgozóink életszínvonalának növelése, a helyi és regionális kulturális valamint sportélet támogatása.

Tevékenységünket számos állami és társadalmi kitüntetés is elismeri.

Büttner Normália

Büttner Normália üzletágunkon keresztül komplex megoldásokat kínálunk a szerszámkészítők számára. Szabványos szerszámalkatrészeket forgalmazunk versenyképes árszabással. További erősségünk a széles raktárkészlet, ezáltal pedig a gyors és rugalmas kiszállítás, nem mellesleg 3D elemkönyvtárunkon keresztül tervezői támogatást is nyújtunk a szerszámnormáliák beépítésében.

  • Vezetőelemek (oszlopok, perselyek)
  • Központosító elemek
  • Illesztőszegek, csavarok
  • Szerszámrugók, gázrugók, tányérrugók
  • Kilökőcsapok és lyukasztóbélyegek
  • Hűtőcsatlakozó elemek
  • Dátumbélyegzők
  • Önkenő vezetőelemek, perselyek és lapok
NKFI alapból megvalósult projekt